Demi (Demand Planner)

Demi heeft in 2019 de hbo studie Logistics Management afgerond en ze heeft ruim 5 jaar werkervaring binnen de Supply Chain. Bij haar vorige werkgever, was ze als Demand Planner verantwoordelijk voor lange termijnplanningen van haar eigen productgroep. Daarnaast onderhield ze het contact met 50 leveranciers en waarborgde ze de forecasts. Demi werkt nu als Supply & Demand Planner bij een fabrikant. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van 10 hubs, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast maakt ze korte- en langetermijnplanningen en voert ze operationele inkoopwerkzaamheden uit. Tot slot leidt zij op dit moment het implementatieproces van een nieuw ERP-systeem, waarbij zij de validatie van data coördineert en in overleg de systeemconfiguratie bepaalt. Demi zit niet helemaal op haar plek en daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging als Supply /Demand Planner.

Demi komt vriendelijk en sociaal over. Ze is behulpzaam en helpt daarom ook graag haar collega’s, ook al neemt haar eigen werkdruk hierdoor toe. Tijdens haar scriptie heeft zij ongeveer 70% van haar tijd meegewerkt op de afdeling, zonder dat ze in tijdnood kwam met haar scriptie. Hier kun je uithalen dat Demi stressbestendig is. Bij haar huidige werkgever staat ze bekend als een perfectionist, die de kleinste details/ fouten opmerkt.  Dit, in combinatie met haar werkmentaliteit, vakkennis en behulpzaamheid, zal in elke organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Demi heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 40 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.750, - bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

x

Functie

Demand Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in verstaan, matig in woord en geschrfit.

Computervaardigheden

SAP, Slim4, Navision, MS Office: Word, Excel (goed), PowerPoint